Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Uzunköprü'de elektronik atıklar toplanıyor.

19.02.2014 15:35

Uzunköprü'de elektronik atıklar belediye ekipleri tarafından toplanıyor.

Uzunköprü Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada,  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce başlatılan elektronik atıkların geri dönüşüm çalışması kapsamında ev ve iş yerlerinden toplanan elektronik atıkların, e-atık konteynerlerinde depolandığı belirtildi.

Açıklamada, çalışma kapsamında Mahmut Arif Dilmen Ticaret Meslek Lisesi'nden çıkan 3 ton elektronik atığın, belediye ekipleri tarafından teslim alındığı kaydedildi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak'a ziyaret

Bulgaristan'ın Burgaz Belediyesi Spor Müdürü Veselina Devedjieva,  Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak'ı ziyaret etti.

Devedjieva, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye ve Bulgaristan arasındaki ilişkilerin gelişmiş olduğunu, bu gelişmişliğin sportif faaliyetlere de yansıdığını belirtti.

Ocak da Türkiye ve Bulgaristan'ın Balkan coğrafyasında  dostluğa dayalı ortak geçmişi paylaşan iki ülke olduğunu söyledi.

Sporun bölgesel barışa da katkı sağladığını ifade eden Ocak, "Bulgaristan ile başlattığımız spor dostluğu ortak aktiviteler ile anlam kazanarak gelişmektedir. Dostlarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Burgaz Belediyesi Meclis Üyesi Dimitrina Blanova, Çernomorets Burgas Güreş Kulübü antrenörleri Georgi Hristov ve Beyazıt Bey de yer aldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement