Eğitim Materyallerini Engelli Öğrencilere Bağışladılar - Son Dakika
Yerel

Eğitim Materyallerini Engelli Öğrencilere Bağışladılar

Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu (AVMYO) Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Materyal Tasarlama Dersi'nde hazırladıkları eğitim araç gereçlerini, 18 engelli öğrencinin eğitim gördüğü kardeş okul Şarkışla Atatürk İlkokulu'na bağışladı.

18.05.2015 19:27

Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu (AVMYO) Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Materyal Tasarlama Dersi'nde hazırladıkları eğitim araç gereçlerini, 18 engelli öğrencinin eğitim gördüğü kardeş okul Şarkışla Atatürk İlkokulu'na bağışladı.

Şarkışla AVMYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yadigar İrem, "Kardeş okul projesi kapsamında Atatürk İlkokulu özel eğitim alt sınıfı öğretmen ve öğrencilerinin öğretim materyali ihtiyacını karşılamayı amaçladık. Bu kapsamda başlattığımız kampanya ile amacımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen de "Milli Eğitim olarak Meslek Yüksek Okulumuzla böyle bir çalışmada bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitim Materyallerini Engelli Öğrencilere Bağışladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement