Elmalı'nın Tanıtımına Myo'dan Destek - Son Dakika
Yerel

Elmalı'nın Tanıtımına Myo'dan Destek

Elmalı\'nın Tanıtımına Myo\'dan Destek

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO), Elmalı Belediyesi ve Likya Wine’ın desteği ile yabancı ve Türk gençler Elmalı’da hem çalıştı hem de tatil yaptılar.

29.09.2014 10:23

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO), Elmalı Belediyesi ve Likya Wine'ın desteği ile yabancı ve Türk gençler Elmalı'da hem çalıştı hem de tatil yaptılar.

Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO), Elmalı Belediyesi ve Likya Wine'ın desteği ile yabancı ve Türk gençler Elmalı da hem çalıştılar hem de tatil yaptılar. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKVAM) ve Özel Gençlik Servisleri Merkezi ile 5-19 Eylül tarihleri arasında bir proje kapsamında yapılan kamp etkinliğine Japonya, Tayland, Almanya, Fransa başta olmak üzere dünyanın bir çok yerinden gelen gençler katıldılar.

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin de yer aldığı kampın Elmalı'daki kısmına Öğretim Görevlileri Hüseyin Duran ve Hadi İstanbullu da katıldı. Likya Wine'nın bağlarında üzüm toplayıp, Elmalı'da topluma hizmet veren bazı yerlerde temizlik çalışmaları da yapan gençler yöresel kültürleri öğrenmeye çalışıp müzeleri gezdiler.

Elmalı MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Dünyanın farklı yerlerinden gelerek misafirimiz olan gençlerimize, Elmalı'nın tanıtılması için aracı olmaktan ve misafirlerimizi ağırlamaktan memnun olduk" dedi. Demir, destekleri için Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve Likya Wine sahiplerinden Burak Özkan'a teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı'nın Tanıtımına Myo'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement