Esenyurt'ta Yaz Dönemi Spor Kurslarına İlgi - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta Yaz Dönemi Spor Kurslarına İlgi

Belediye, yaz döneminde, 52 bin 340 kayıtlı sporcuya eğitim verdi.

30.09.2014 16:04

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "yaz dönemi spor eğitimleri" kapsamında 52 bin 340 kişiye eğitim verildiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, sporcuların sergilediği performansların üst düzeyde olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Kadıoğlu, bu faaliyetlerle Esenyurt'un çocuklarını sokaklardaki tehlikelerden uzak tutarak, bedensel ve zihinsel olarak gelişmelerini yükseltmeyi amaçladıklarını belirterek, belediyenin spor merkezlerine çocuklarını gönderen ve sahip çıkan velilere de teşekkür etti.

Kadıoğlu, "Son dönemlerde sık olarak karşılaştığımız uyuşturucu ve madde bağımlısı gençlerimizi bu tuzaklardan korumak için sporu yaygınlaştırmalıyız. Spor bedeni ve zekayı geliştiren faydalı bir unsur olarak, uyuşturucu gibi bir belayı azaltacaktır" ifadelerini kullandı.

Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Mustafa Oktay Düz ise yaz spor okullarında öğrencilere, "spor yapma isteği" kazandırıldığını, onların yeteneklerinin keşfedildiğini bildirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta Yaz Dönemi Spor Kurslarına İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement