Esogü Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden Karma Sergi - Son Dakika
Yerel

Esogü Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden Karma Sergi

Esogü Sanat ve Tasarım Fakültesi\'nden Karma Sergi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan “İlk” adlı karma sergi açıldı.

11.04.2014 16:26

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan "İlk" adlı karma sergi açıldı.

Bademlik Yerleşkesi'ndeki Sanat ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu'ndaki serginin açılışına, Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan ESOGÜ Prof. Dr. Gönen, üniversite olarak Sanat ve Tasarım Fakültesi ile yeni bir yolculuğa başladıklarını kaydetti. Gönen, "Bunu yaparken de kısa zamanda önemli mesafeler kat ettik. Elbette bu süreçte esas katkıları Dekanımız Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya ile fakültemizin değerli öğretim elemanları yaptılar. Sanat ve Tasarım Fakültemiz iki yıl içinde; şu an bulunduğumuz bu güzel sergi salonu, derslikler, atölyeler ve idari birimler ile işte bu noktaya geldi. Bugün de değerli hocalarımızın katkılarıyla adı da "İlk" olan bu sergiyi açıyoruz. Bu açılışın hem üniversitemizi hem de Sanat ve Tasarım Fakültemizi şehrimize, kamuoyumuza, medyamıza tanıtmak açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Serginin, 10 Mayıs 2014 tarihine kadar açık kalacağı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden Karma Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement