Eto ve Eesob'tan Esnafa Destek Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Eto ve Eesob'tan Esnafa Destek Çalışmaları

Eto ve Eesob\'tan Esnafa Destek Çalışmaları

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) yöneticileri, Hamamyolu, Taşbaşı ve Odunpazarı bölgesindeki esnaf ve tüccara yönelik yürütülebilecek projeleri değerlendirmek üzere bir araya geldi.

09.07.2014 14:01

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) yöneticileri, Hamamyolu, Taşbaşı ve Odunpazarı bölgesindeki esnaf ve tüccara yönelik yürütülebilecek projeleri değerlendirmek üzere bir araya geldi.

ETO'dan yapılan açıklamaya göre, Başkanı Metin Güler, Odunpazarı, Hamamyolu ve Taşbaşı bölgesinde faaliyet gösteren tüccar ve esnafa yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, bu sayede alışveriş merkezlerine karşı ayakta kalınabileceğini ifade etti.

Çarşının yeniden cazibe merkezi haline getirilebilmesi için çevre düzenlemesi başta olmak üzere, dükkanlara yönelik mimari restorasyon çalışması yapılması gerektiğini de bildiren Güler, bu konuda Odunpazarı Belediyesi ile görüştüklerini kaydetti.

Söz konusu bölgelerde ticari hayatın canlandırılabilmesi için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içinde ve ortak irade ile hareket etmesi gerektiğini dile getiren Güler, tüccar ve esnaf için ETO olarak, taşın altına elini koyacağını, ancak esnaf ve tüccarın da projelere inanması ve kararlı olması gerektiğini bildirdi.

EESOB Başkanı Ekrem Birsen ise çarşı esnafının zor durumda olduğunu ve bir an önce ticari hayatın devamlılığı için bir çalışma yapılması gerektiğini aktardı. Odunpazarı, Hamamyolu ve Taşbaşı bölgesinde yapılacak çalışmalara katkı sağlayacaklarını bildiren Birsen, şehrin tüm kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket etmesiyle esnaf ve tüccarın da rahat bir nefes alabileceğini ve projelerin hayata geçirilebileceğini belirtti.

Toplantıya ETO Meclis Başkanı İskender Bayar, ETO Yönetim Kurulu ve EESOB yönetim kurulu üyeleri katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eto ve Eesob'tan Esnafa Destek Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement