Ezine'de Hırsızlık Olaylarına Karşı Uyarı - Son Dakika
Yerel

Ezine'de Hırsızlık Olaylarına Karşı Uyarı

Ezine\'de Hırsızlık Olaylarına Karşı Uyarı

Ezine'de, polis vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı, broşür dağıtıp uyardı.

04.11.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine'de, polis vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı, broşür dağıtıp uyardı.

İlçe Emniyet Müdürü Kuvvet Yaşar ve ekiplerinin katıldığı çalışmada, vatandaşlar hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıldı.

Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, broşürlerin, olası hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıcı nitelikte olduğunu söyledi.

Vatandaşların, karşılaştığı olumsuzlukları mağduriyet oluşmaması için emniyet güçlerine bildirmelerinin büyük önemi bulunduğunu belirten Yaşar, şunları kaydetti:

"Hırsızlık olaylarına karşı evlerde alınabilecek basit önlemlerle hırsızlık olaylarının önüne geçebilirler. Unutmayalım hırsızlar çok uğraşacak, gürültü çıkaracak ve zaman harcayacakları yerlere girmek istemez. Evlerinde uzun süre vakit geçiren vatandaşlarımızın sokaklarını ve çevrelerini gözlemlemelerini, kendi ve komşularının güvenliği için yararlı olacaktır. Vatandaşlarımız evlerine gelerek, elden satış yapan şahıslara karşı dikkatli olmalı. 'Yarışmadan bir şeyler kazandınız' gibi sözler söyleyerek kendilerine evrak imzalatmalarına müsaade edilmemeli. Bütün önlemlere rağmen hırsızlık olayları meydana gelmişse hiç bir şeye dokunmadan ücretsiz 155 Polis İmdat telefonunu arayarak polisin gelmesi beklenmeli." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ezine'de Hırsızlık Olaylarına Karşı Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement