Fatsa'da 'Velilerimiz Okuyor, Çocuklarımız Örnek Alıyor' Projesi - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da 'Velilerimiz Okuyor, Çocuklarımız Örnek Alıyor' Projesi

Fatsa\'da \'Velilerimiz Okuyor, Çocuklarımız Örnek Alıyor\' Projesi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir okulda velilere ve öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için Velilerimiz Okuyor, Çocuklarımız Örnek Alıyor etkinliği düzenlendi.

19.11.2014 17:46  Güncelleme: 19:34

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir okulda velilere ve öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için 'Velilerimiz okuyor, çocuklarımız örnek alıyor' etkinliği düzenlendi.

Fatsa Atatürk İlkokulu yönetimi tarafından proje kapsamında öğrenciler velileriyle birlikte kitap okudu. En fazla kitap okuyan velilerden Zümran Yerebasmaz ile yabancı uyruklu Linda Tıkıl'a, Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Okul Müdürü Ahmet Tikenoğlu, etkinlik kapsamında öğrencilere ve velilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırdıklarını belirterek, "Velilerimiz bizden aldıkları kitapları evde okuduktan sonra bizlere tekrar iade ediyorlar. Öğrencilerimizle birlikte velilerimizi kıyasladığımız da velilerimizin daha fazla kitap okuduğu görülmekte. Bu sene okulumuzda 32 tane etkinlik gerçekleştirilecek. Bu etkinlikleri öğretmenlerimiz arasında paylaştırdık. Bu etkinliklerde bizler velilerimizi de aramızda görmek istiyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da 'Velilerimiz Okuyor, Çocuklarımız Örnek Alıyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement