Gazeteci Cem Ulucan, Hemşire Gülcan Kale ile Evlendi - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Cem Ulucan, Hemşire Gülcan Kale ile Evlendi

Gazeteci Cem Ulucan, Hemşire Gülcan Kale ile Evlendi

Aydın’da görev yapan gazetecilerden Doğan Haber Ajansı Aydın Temsilcisi Cem Ulucan, Nazilli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi Hemşiresi Gülcan Kale ile dünya evine girdi.

25.10.2015 12:53

Aydın'da görev yapan gazetecilerden Doğan Haber Ajansı Aydın Temsilcisi Cem Ulucan, Nazilli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi Hemşiresi Gülcan Kale ile dünya evine girdi.

Emekli İhsan Ulucan (67) ile ev hanımı Havva Ulucan'ın (61) oğlu Cem Ulucan (40), Nazilli'de yaşayan emekli Adem Kale (58) ve ev hanımı Gülsüm Kale'nin (55) kızı Gülcan Kale ile Aydın Gar Park'ta yapılan düğün töreninde bir ömür birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdirler.

Çiftin nikahını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kıyarken, nikah şahitliğini CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu ve MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin yaptı. Düğüne çiftin akrabaları ve yakınlarının yanı sıra, iş ve basın dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çifte ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşam temennisinde bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Cem Ulucan, Hemşire Gülcan Kale ile Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement