Gediz'de 4006 Tübitak Bilim Fuarları Büyük İlgi Çekiyor - Son Dakika
Yerel

Gediz'de 4006 Tübitak Bilim Fuarları Büyük İlgi Çekiyor

Gediz\'de 4006 Tübitak Bilim Fuarları Büyük İlgi Çekiyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen ’4006 Bilim Fuarları Sergileri’ ilgi görüyor.

02.06.2016 16:54

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen '4006 Bilim Fuarları Sergileri' ilgi görüyor.

Konu hakkında bilgi veren Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında, ilçedeki 8 okulda düzenlenen fuar sergilerinin beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü söyledi.

Her okulda en az 25 proje olmak üzere toplamda 433 projenin sergilendiğini, sergilerin adete birer bilim şenliğine dönüştürüldüğünü belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, şu şekilde konuştu: "Okullarımız tam bir bilim şenliği havasında her okul kendi bilim şenliğini, kendi fuarını düzenlemenin heyecanını yaşamaktadır. Eğitim camiamız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarlarına yoğun ilgi gösterilmektedir. Öğrencilerin yaptıkları birbirinden güzel eserler ziyaretçileri ile buluşmaya devam etmektedir. Bilim Fuarları Sergilerinde öğrencilerin büyük bir emek ve özveri ile yaptıkları eserler sergilenmektedir. Yapılan eserler tek tek incelendi ve öğrenciler yaptıkları eserler hakkında bilgiler verdi. Her kesimden büyük ilgi gören projeleri hazırlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de 4006 Tübitak Bilim Fuarları Büyük İlgi Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement