Atlet Özlem Özdemir Bulgaristan Dünya Dağ Koşusunda Dördüncü Oldu - Son Dakika
Yerel

Atlet Özlem Özdemir Bulgaristan Dünya Dağ Koşusunda Dördüncü Oldu

Atlet Özlem Özdemir Bulgaristan Dünya Dağ Koşusunda Dördüncü Oldu

Kütahya'nın Gediz Yenikent Belediyespor Atletizm Sporcusu Özlem Özdemir, Bulgaristan'da yapılan WMRA Dünya Dağ Koşusunda dördüncü oldu.

03.07.2015 16:06  Güncelleme: 16:26

Kütahya'nın Gediz Yenikent Belediye spor Atletizm Sporcusu Özlem Özdemir, Bulgaristan'da yapılan WMRA Dünya Dağ Koşusunda dördüncü oldu.

30 Mayıs 2015 tarihinde Gediz Muratdağı'nda yapılan Dördüncü Avrupa ve Dünya Dağ Koşusu Milli Takım Seçmelerinde Yıldız Kızlar Türkiye altıncısı olarak Dağ Koşusu Milli Takımına girmeye hak kazanan Yenikent Belediyespor Atletizm Sporcusu Özlem Özdemir, 27 Haziran 2015 tarihinde Bulgaristan'ın Smolen kentinde yapılan WMRA Dünya Dağ Koşusunda da dördüncü olarak Gediz ve Türkiye'nin gurur kaynağı oldu.

Bulgaristan'ın Smolen kentinde gerçekleştirilen WMRA Dünya Dağ Koşusunda 14 ülkeden katılan 76 sporcu arasında dünya dördüncülüğü kazanmayı başaran Yenikent Belediyespor Atletizm Sporcusu Özlem Demir, "Bu başarıyı elde etmemde büyük emekleri bulunan antrenörlerim Kenan Özcan ve Zafer Özkurt ile desteğini hiç esirgemeyen Yenikent Belediyespor Kulübü'ne çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük başarı ile Gediz ve ülkemin adını dünya ölçeğinde duyurabilmeyi çok istiyordum. Şu an çok mutluyum çok gururluyum. İnşallah bundan sonraki yıllarda başarı çıtamızı daha yükseklere çıkaracak başarılar elde ederim. Hedefim dünya şampiyonluğunu alarak ülkemize ve Gediz'e daha büyük gururlar yaşatmaktır. Benden ve takımımızdan desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ortak açıklama yapan Yenikent Belediyespor Kulübü Atletizm Antrenörleri Kenan Özcan ve Zafer Özkurt ise, dünya dördüncülüğünün büyük bir başarı olduğunu belirterek, destek olunduğu takdirde bu tür başarıların devamının geleceğini ifade ettiler. Antrenörler Özcan ve Özkurt, kendilerine bu yolda inanan, desteklerini esirgemeyen Yenikent Belediye Spor Kulübü ve tüm spor camiasına teşekkür ettiler.

Yenikent Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç da; "Bu başarı Gediz'in gururudur. Sporcumuza, ailesine, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese kulübüm adına teşekkür ederim. Bizler gençlere sahip çıkma adına bu yola çıktık. Gediz'in gençleri destek aldığında neler yapabileceğini bu başarı ile gösterdi, göstermeye de devam edecek. Kulüp olarak futbol dışındaki branşlara da yatırımlar yapıyoruz. Yatırımlarımızın karşılığını bu şekilde aldığımızda mutlu oluyoruz. Daha nice büyük başarılara Yenikent Belediyespor Kulübü olarak imza atmak istiyoruz" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atlet Özlem Özdemir Bulgaristan Dünya Dağ Koşusunda Dördüncü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement