Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun'dan genel seçimlere katılacak milletvekili adayları tanıtıldı.

14.04.2011 13:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun'dan genel seçimlere katılacak milletvekili adayları tanıtıldı.

Partinin il binasında yapılan tanıtım toplantısına, birinci sıra adayı Selahattin Karaahmetoğlu, ikinci sıra adayı Aykut Gezmiş, üçüncü sıra adayı Bülent Yener Bektaşoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu ile partililer katılırken, mazeret bildiren dördüncü sıra adayı Nilay Pınar katılmadı.

CHP İl Başkanı Mustafa Kısa, adayların belirlenmesinde ölçütün kendi iş hayatlarında başarılı olmaları ve ülkenin içinde bulunduğu sorunları çözmek için fedakarlıkta bulunacak isimler olduğunu söyledi.

Kısa, "Bu arkadaşlarımız halkın iktidarını kurmak için ve sorunlarımızı çözmek için buradalar, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Giresun'da bu kadro CHP'yi birinci parti yapacaktır" dedi.

Milletvekili adayların birer konuşma yaptığı tanıtım toplantısında, birinci sıra adayı ve Selahattin Karaahmetoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğiyle ilgili çok önemli bir seçime gireceklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu ülkenin geleceği için mücadele etmeli ve kazanmalıyız. Bu mücadele kişi mücadelesi değildir. Bu mücadele ülke mücadelesidir. CHP'yi iktidar yapmak zorundayız. Hem Türkiye genelinde hem de Giresun'da birinci parti olacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti güçlü temeller üzerine yeniden inşa edeceğiz. CHP olarak amacımız, bu ülkede doğan her vatandaşın doğduğu günden öldüğü güne kadar insan onuruyla yaşayacağı bir düzen oluşturmaktır. Bu ülkede özgürlük ve barış insanların özlemi olmaktan çıkacak her konuda gerçek adalet sağlanacaktır. "

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement