Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, mazot fiyatını sabitleyip çiftçiye 1,5 lira yapacaklarını belirtti.

23.04.2015 15:17

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, mazot fiyatını sabitleyip çiftçiye 1,5 lira yapacaklarını belirtti.

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ağbaba, CHP Malatya 3. sıra milletvekili adayı Berna Karadaş, Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar ve partililerle birlikte Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını  dinleyen Ağbaba, 7 Haziran'da yapılacak genel seçim için destek istedi.

Ağbaba, CHP iktidarında mazota indirim yapacaklarını belirterek, "Mazot fiyatını sabitleyip çiftçiye 1,5 lira yapacağız. Mazotu 1,5 lira yaparsak çiftçinin cebine para girer, maliyeti azalır. Kayısının fiyatını bir yıl önceden açıklayacağız" ifadesini kullandı.

CHP'nin tercihini çiftçiden, üretenden, esnaftan, işsizden ve işçiden yana yaptığını aktaran Ağbaba, şunları kaydetti:

"Asgari ücreti bin 500 lira yapacağız. Nasıl yapacağız? Asgari ücretin üzerindeki vergiyi kaldıracağız. Nerede bir sıkıntı varsa orada oldum. Pozantı cezaevinden Kobani'deki Kürtlere, Kerkük'teki Türkmenlere kadar herkesin sesi soluğu oldum. AKP'nin Malatya'daki tek alternatifi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Biz ne kadar güçlü olursak sizde o kadar güçlü olursunuz. Onun için eksiksiz hepinizin desteğini bekliyoruz."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement