Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayları Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan ve Yılmaz Hocaoğlu, partisinin Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katıldı.

28.04.2015 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili adayları Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan ve Yılmaz Hocaoğlu, partisinin Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katıldı.

Burada ilk konuşmayı yapan Köktaş, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla örnek bir ülke haline geldiğini söyledi.

AK Parti'nin hizmetin ve milletin partisi olduğunu ifade eden Köktaş, "Partimiz kurulduğu tarihten itibaren başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ezberleri bozarak Türkiye'yi geleceğe taşımak adına büyük hizmetler yapmıştır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan ise Türkiye'nin en önemli seçiminin yapılacağını belirterek, "Bundan önceki seçimler de elbette çok önemliydi ama bu seçim çok daha önemli. Çünkü karşımızdaki herkes birleşti. Çünkü Türkiye'nin sistemini değiştirmek istiyoruz. Türkiye'nin temellerini değiştiriyoruz. Bu zamana kadar terörle, darbelerle çok zaman kaybettik. Bunlar olmasaydı belki de şu an çok farklı yerde olabilirdik. Hep birlikte çalışıp Türkiye'yi uçuracağız" diye konuştu.

Milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu da AK Parti çatısı altında yıllarca görev yaptığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bizim davamız milletimize hizmet davasıdır. Her seçimde de milletimiz bize teveccüh etti. Halkımızın desteğiyle inşallah Samsun'da 9-0 yapacağız. Bu seçimde de halkımızın bize güvenmesini ve yine partimizi en üst sıraya koymasını istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement