Gkv'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde - Son Dakika
Yerel

Gkv'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde

Gkv\'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde

Akademik başarıların Türkiye’deki en önemli adresleri arasında yer alan ve kuruluşunun 50. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam eden GKV Özel Okulları’na bağlı kurumlar, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

22.03.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akademik başarıların Türkiye'deki en önemli adresleri arasında yer alan ve kuruluşunun 50. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam eden GKV Özel Okulları'na bağlı kurumlar, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Son olarak Vodafone Freezone Türkiye elemelerine katılan GKV Özel Ortaokulu Orkestrası yarışmanın finalistleri arasında yer almak için yarıştı.

2002 yılından bu yana, Türkiye çapında düzenlenen çeşitli müzik yarışmalarında Gaziantep'i ve bölgeyi temsil eden GKV Özel Okulları Okul orkestrası kazandığı Türkiye dereceleri ile Gaziantep'i gururlandırmaya devam ediyor. Bu yıl 17. kez yapılan Vodafone Freezone Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması'nda GKV Özel Ortaokulu Orkestrası Adana elemelerine katılarak büyük bir başarı elde etti.

2013 yılında aynı yarışmada En iyi Sahne Performansı Türkiye 3.'lüğü ve Uluslararası Festivaller Federasyonu Özel Ödülü kazanan okul orkestramız bu yıl da finallere katılabilmek için üstün bir performans sergilemiş ve Gazianteplilerin ortak gurur kaynağı olmayı başarmıştı.

Yarışmayla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, birçok alanda olduğu gibi müzik alanında da iddialı ekiplerin yarışmalara katıldığına dikkat çekerek bu ekipler arasında GKV Müzik Orkestrasının önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Vergili, "GKV Özel Ortaokulu Orkestrası geçen yılda katıldığı ve önemli başarılar elde ettiği Vodafone Freezone Türkiye Elemelerine katılarak gösterdikleri yüksek performansla yarışmanın iddialı ekiplerinden birisi olduklarını kanıtlamışlardır. Çukurova Üniversitesi Kültür Kompleksi'nde 17 ilden toplam 46 lisenin katılımıyla gerçekleştirilen Adana elemelerine öğrencilerimiz, ünlü rock müzik topluluğu "Nickelback" grubuna ait "How You Remind Me" adlı parçayla sahne alarak Türkiye finallerine katılma şansı aradı. Sahne performansları ile tüm yarışmacıların beğenisini kazanan okul grubumuz bu yıl da Türkiye finalleri için iddialı olduğunu gösterdi. Vokalde Vuslat Calp, elektrogitarlarda, Onur İbanoğlu ve Onur Denk Alagöz, basgitarda Merthan Kamber, piyano, keyboard ve back vokalde Deniz Tekin ve davulda Tolga Anlar'dan oluşan okul grubumuz çalışmalarına devam ederken, bir yandan da heyecanla eleme sonuçlarını beklemektedir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement