Gökçebey Ortaokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gökçebey Ortaokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Gökçebey Ortaokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi, Ortaokulunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.2012 - 2013 eğitim öğretim yılında Gökçebey Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda mezuniyet töreni düzenledi.

18.06.2013 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi, Ortaokulunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında Gökçebey Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda mezuniyet töreni düzenledi. Törene Gökçebey Ortaokulu Müdürü İbrahim Sezer, Müdür Yardımcısı Hasan Tülübaş, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunun ardında İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan Gökçebey Ortaokulu Müdürü İbrahim Sezer, "Yaklaşık 8-9 sene önce bize emanet ettiğiniz çocuklarımızı sizlere tekrar iade ediyoruz, bundan sonraki eğitim hayatlarında aldıkları puanlara göre Akademik Lise, Öğretmen Liseleri, Anadolu Liseleri gibi liselerde devam edeceklerdir. Yavrularımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

8/D ve 8/E öğrencilerinin günün anlam ve önemine dair konuşmalarının ardından sınıf öğretmenleri olan Fatma Esra Büyükyonca ve Göksel Sezer'e öğrenciler tarafından hediyeleri takdim edildi. Slayt gösterilerinin ardından diplomalarını alan öğrencilerin yüzleri gülse de ayrılığın verdiği hüzün gözlerinden okunuyordu. Mezuniyet törenlerinin vazgeçilmezi kep atma ile devam eden gecede öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçebey Ortaokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement