Görele Belediyesinden Basketbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Görele Belediyesinden Basketbol Turnuvası

Görele Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençleri spora teşvik etmek amacıyla "Tek Pota Basketbol Turnuvası" düzenlendi.

11.01.2015 14:13

Görele Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençleri spora teşvik etmek amacıyla "Tek Pota Basketbol Turnuvası" düzenlendi.

Üniversite ve lise öğrencilerinin ağırlıkta olduğu tek pota basketbol turnuvasında 12 takım yer aldı. Üçer kişiden oluşan takımlar kendi aralarında 32 basketbol maçı oynadı.

Görele Spor Salonunda oynanan final karşılaşması sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından madalya ve kupaları verilerken, Görele Belediyesi tarafından ise birinci ve ikinci olan takımlar çeyrek altınla ödüllendirildi.

Takım oyuncuları madalya ve hediyelerini Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet İncirkuş'un elinden aldı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, bu tür sosyal faaliyetlerin devam edeceğini belirterek, "Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, aralarındaki dayanışma ve kaynaşma duygularını arttırmak, gençlerin sportif faaliyetler vasıtasıyla kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla Görele Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle böyle bir turnuva düzenledik. Belediyemiz olarak bu gibi sosyal faaliyetlerin her daim yanındayız. Sosyal faaliyetlerimiz her alanda devam edecektir" dedi.

Görele Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet İncirkuş ise, turnuvanın amacına ulaştığını belirterek, ilkbaharda daha geniş katılımlı bir turnuva yapmak için hazırlıkların başladığını söyledi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Belediyesinden Basketbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement