Gümüşhane'de Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

Gümüşhane\'de Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

Gümüşhane’de Sosyal Güvenlik Haftası, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Aytaç Üzülmez başkanlığındaki heyetin Vali Dr. Yusuf Mayda’yı ziyaret etmesiyle başladı.

14.05.2014 19:29

Gümüşhane'de Sosyal Güvenlik Haftası, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Aytaç Üzülmez başkanlığındaki heyetin Vali Dr. Yusuf Mayda'yı ziyaret etmesiyle başladı.

Ziyarette konuşan Vali Mayda, Türkiye'de, son yıllarda sosyal güvenlik alanında çok büyük mesafeler kaydedildiğini belirterek, "Sosyal güvenlik sisteminin, insanlara yaşadıkları toplum içinde, asgari bir hayat standardını garanti ederek, onları başkalarına muhtaç olmaktan kurtarmakta, asgari ihtiyaçlarının karşılanmasına verdiği destek ile bireysel özgürlüklerin teminatı olmaktadır. Sosyal güvenliğin yoksullukla ve yoksunlukla mücadelede, özellikle işsizlik, kayıt dışı ekonomi ve istihdama yönelik uygulamaları ile ülke kalkınması ve gelişmesindeki payı önemlidir. Bu hususların anlatılacağı ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan hafta vesilesiyle vatandaşlarımızın SGK ile ilgili iş ve işlemler konusunda bilgilendirileceğine ve vatandaşlarımızla kurduğumuz iletişimin arttırılacağına inanıyorum." dedi.

SGK İl Müdürü Aytaç Üzülmez de hafta boyunca yapacakları faaliyetler hakkında Vali Mayda'ya bilgi verdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement