Gürün'deki Doğalgaz Çalışması - Son Dakika
Yerel

Gürün'deki Doğalgaz Çalışması

Gürün ilçesinde yürütülen doğalgaz çalışmaları kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

24.11.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün ilçesinde yürütülen doğalgaz çalışmaları kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçedeki 19 mahallede, doğalgazın toplantılar düzenleyerek vatandaşları doğalgaz çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Son olarak Aksu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Çiftçi, vatandaşları doğalgaz abone ücretlerini 30 Kasım'a kadar ödemeleri için uyardı.

Çiftçi, doğalgazın ilçeye getirilmesi için elektrik abone sayısının yüzde 60'ı oranında doğalgaz abone sayısına ulaşılması gerektiğini hatırlatarak, "Geleceğimiz için hayati bir öneme sahip ve Gürün'ü daha güzel günlere taşıyacak olan bu hizmet için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. 335 lira olan abone bağlantı bedelini 30 Kasım'a kadar ödeyerek yapılan hizmete birer tuğlada bizler koymalıyız. Herkes bilmelidir ki bu hizmet hepimizedir, hizmet Gürün'ün geleceği içindir. Üçüncü kez uzatılan bu sürenin sonuna geliyoruz. Sizlerden isteğimiz tüm samimiyetinizle bu işte bizlere yardımcı olmanız ve bizlere destek vermenizdir" diye konuştu.

İlçenin bu hizmete hayır demeyeceğine inandığını belirten Çiftçi, "Gürün'deki hava kirliliğinin önüne geçecek, hemşehrilerimizi soba, kömür, odun ve kül derdinden kurtaracak, ayrıca ilçemiz nüfusunu kış aylarında da burada tutacak bu hizmet için herkes elini taşın altına koymalıdır" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürün'deki Doğalgaz Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement