Hanımların Eserleri Magnesia Avm'de Görücüye Çıkacak - Son Dakika
Yerel

Hanımların Eserleri Magnesia Avm'de Görücüye Çıkacak

Hanımların Eserleri Magnesia Avm\'de Görücüye Çıkacak

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa’da bulunan Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

19.11.2015 16:14

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa'da bulunan Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla bayanların ürettiği el emeği göz nuru ürünlerin 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde Forum Magnesia AVM'de açılacak olan "Yunusemre Destekliyor Hanımlar Üretiyor" projesi kapsamında satışa sunulması kararı alındı.

Yunusemre Belediyesi bayanlara yönelik projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Uncubozköy ve Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu'nda bayanlara yönelik kurslar açan Yunusemre Belediyesi, bayanların el emeği göz nuru yaptığı ürünlerin satışa sunulması amacıyla toplantı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa'daki Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri ile Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aynur Özdemir, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Forum Magnesia AVM Müdürü Okan Yavaşlı, Yunusemre Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel katıldı. Toplantıda bayanların ürettiği ürünlerin satışa sunulmasının sağlanması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, kadınları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, "Bizler Yunusemre Belediyesi olarak bayanları çok önemsiyoruz. Toplumun her alanında kadın kendi varlığını gösteriyor. Orada çok da güzel üretimler gerçekleşiyor. Sizler ile sık sık bir araya gelip talep ve düşüncelerinizi dinleyerek katkıda bulunmak istiyoruz.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'dür. Kadının toplum hayatında etkin bir rol oynaması için güçlendirilmesi lazımdır. Bizler de Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi'nin direktifiyle mahallelerimizde bayanlara yönelik Hanımlar Lokali ve kurslar açıyoruz. Bu kurslarda yapılan ürünler ile sizlerin el emeği ve göz nuruyla yaptığınız ürünlerin satışını gerçekleştirebileceğiniz standı, Forum Magnesia AVM'de açacağız. Ayrıca önümüzdeki süreçte uygun bir açık alanda bu çarşının geniş ve daha kapsamlı olanını aktif hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.

Forum Magnesia AVM Müdürü Okan Yavaşlı da, üreten kadınlara katkıda bulunmak amacıyla projeye katıldıklarını belirterek, "Yunusemre Belediyesi ile Manisa'ya katkı sağlamak için çalışacağız." diye konuştu.

"YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, bayanlar adına açıklama yaptığını ve bayanlara böyle bir fırsatı verdikleri için memnun olduklarını belirterek, "Öncelikle bu toplantıyı düşünerek ürünlerin vatandaşlara sunulmasında katkıda bulunmasından dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye ve burada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanımların Eserleri Magnesia Avm'de Görücüye Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement