Hayırseverlerden Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Hayırseverlerden Anlamlı Bağış

Hayırseverlerden Anlamlı Bağış

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinikleri hayırseverlerin yardımıyla yenilendi.

30.04.2014 18:30

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinikleri hayırseverlerin yardımıyla yenilendi. Hayırseverler ayrıca hastaneye iki röntgen cihazı, bir adet Ekokardiyografi, iki adet CR cihazı da bağışladı. İzmir Valisi Mustafa Toprak düzenlenen törenle bağışçılara teşekkür plaketi verdi.

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan, Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Serdar Bayrak ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Serdar Bayrak yaptığı konuşmada, "İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, yılların getirmiş olduğu yorgunluk ve yıpranmışlıktan kurtulmak amacı ile tüm poliklinik katlarında boya tadilat ve yenileme çalışmaları yapıldı. Tüm bu yenilikler, hastanemizin teknik servisi, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağışta bulunan yardımseverler ve hastane çalışanları ile ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucunda tamamlanmıştır. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde hastanemize yapmış olduğu iki adet röntgen cihazı, bir adet ekokardiyografi, iki adet CR cihazı bağışıyla desteklerini esirgemeyen Sayın Ayten Özyaman, poliklinik tadilatlarının gerçekleşmesinde büyük emeği olan Sayın Sezai Kerci'ye ve hastanemiz mühendislik birimi teknisyenlerine teşekkürlerimi bir borç biliyorum" dedi.

"ÖLDÜKTEN SONRA YAŞAMAYI ARZU EDEN İNSANLAR"

Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan ise "Öldükten sonra yaşamayı arzu eden insanlar karşımıza çıkıyor, ne mutlu o insanlara. Ben bağışçılarımıza huzurlarınızda gönülden teşekkür ediyorum" dedi. İzmir Valisi Mustafa Toprak da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Kurumsal hafıza olarak biraz zayıf insanlarız. Geçmişte devletimizin imkanları çok iyi değildi fakat şimdi gördüğünüz gibi giderek kalite artıyor. Öncelikle bu yenileme çalışmalarında emeği geçen değerli bağışçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bir gün makam, mevki, ün bitiyor geriye bıraktığınız güzellikler kalıyor. Geride hoş seda bıraktığınız için sizlere minnetlerimi sunuyorum. Ayrıca özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarına ve hastane yöneticilerine de çok teşekkür ediyorum."

Vali Mustafa Toprak, ayrıca hastanede ağır ruhsal bozukluğu olan hastaları topluma kazandırmak, sosyalleşmesini ve üretken hale getirilmesinin sağlanması amacı ile Türkiye'de 101, İzmir'de de dördüncü olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını da gerçekleştirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırseverlerden Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement