Hentbol: 2013 Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri - Son Dakika
Yerel

Hentbol: 2013 Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri

2013 Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemelerinde Ukrayna ve Portekiz ile karşılaşan (A) Milli Erkek Hentbol Takımı, grup maçlarını galibiyetsiz tamamladı.

08.01.2012 23:40

2013 Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemelerinde Ukrayna ve Portekiz ile karşılaşan (A) Milli Erkek Hentbol Takımı, grup maçlarını galibiyetsiz tamamladı.

Mersin'deki 4. ve son maçında Portekiz'e 34-26 yenilen (A) Milli Hentbol Takımının antrenörü Adnan Öztürk, maç sonrası yaptığı açıklamada, iyi mücadele ettiklerini, ancak oyuncularının teknik becerilerinin rakip takıma göre daha düşük kaldığını söyledi.

Oyunun bir süre dengeli geçtiğini ifade eden Öztürk, "Fakat bir anda 6-7 fark oldu. Portekiz teknik ve kapasite olarak iyi takım. Oyun içerisinde kaybolan dengeyi buluyorlar. Yani bizim eksik yaptığımız şeyleri iyi ve tam yapıyorlar. Bundan sonra da başarılı olacaklarına inanıyorum " dedi.

Bir gazetecinin "Maçlar arasındaki zamanın kısa olmasının sonuçta etkili oldu mu-" sorusu üzerine Öztürk, "Oyun içeresinde yapılan atış kalitesinin düşüklüğü ve yorgunluk bahane olamaz. Bizim biraz hentbolda olan genel problemimiz var. O da oyuncuların bireysel teknik kapasitelerinin rakibe göre düşük kalması" diye konuştu.

-Portekiz cephesi-

Portekiz Mili Takım Antrenörü Mats Olsson da Türkiye'nin kaliteli bir takım olduğunu ve Portekiz'deki gibi mücadele ettiğini söyledi.

Oyunun ilk yarıda başa baş mücadele şeklinde geçtiğini ifade eden Olsson,

"İkinci yarıda şanslıydık. Oyuncularımın mücadelesi beni memnun etti" dedi.

Olsson, ayrıca Türk Milli Takım kalecisi İbrahim Demir'i de çok iyi bulduğunu sözlerine ekledi.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: 2013 Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement