İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Zengin'den GAİB'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Zengin'den GAİB'e Ziyaret

İçişleri Bakanlığı Göç Politika ve Projeleri Daire Başkanı Raşit Zengin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerini ziyaret etti.

22.09.2014 16:21  Güncelleme: 16:30

İçişleri Bakanlığı Göç Politika ve Projeleri Daire Başkanı Raşit Zengin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerini (GAİB) ziyaret etti.

GAİB'den yapılan açıklamaya göre, Zengin ziyarette, Birlik Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan'la bir araya geldi.

Çıkmaz, Gaziantep ve bölge ihracatı hakkında değerlendirmelerde bulunarak, bölgede yaşanan bir takım sıkıntılara rağmen Türkiye'nin 2023 ihracat hedefleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Kaplan ise Zengin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zengin'i, Kilis'in Elbeyli Kaymakamlığı yaptığı dönemden tanıdığını ifade etti.

Gaziantep'ten gerçekleştirilen halı ihracatı hakkında da bilgiler veren Kaplan, dünya halı üretiminin yarıdan fazlasını tek başına gerçekleştiren Gaziantep'in 140 ülkeye ihracat yaptığını kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Zengin'den GAİB'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement