İgy Zirve Adanalılar'la Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

İgy Zirve Adanalılar'la Buluşuyor

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6.İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da yapılacak.24 Ekim Perşembe günü Adana HiltonSa...

22.10.2013 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekte çalışmanın gereklerine dikkat çekmek ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı ve güvenliği politikalarının gelişimine katkı sunmak için düzenlenen 6. İGY-İş, Güvenlik, Yaşam Zirvesi Adana'da yapılacak.

24 Ekim Perşembe günü Adana HiltonSa Oteli'nde gerçekleşecek zirve, Türkiye'de ve dünyada yüksekte çalışma gerektiren tüm sektörlerin işverenlerini, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarını, işyeri hekimlerini, akademisyenleri, sivil toplum örgütü yöneticilerini bir araya getirecek. Programın açılış konuşmalarını, Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, Altek Endüstriyel Yapı Market Genel Müdürü Ömer Tekdemir ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş yapacak.

Açılış konuşmalarının ardından Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ABD Başkanı Doç. Dr. Zeki Okur İş Sağlığı ve Güvenliği'nde Hukuki Kurallara Uymamanın Cezai Sonuçları konulu sunumu ile katılımcıları bilgilendirecek. Ardından, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usulü Hukuku ABD Başkanı Yrd. Doç. Dr. Günal Kurşun'un, İş Sağlığı ve Güvenliği'nde Hukuki Kurallara Uymamanın Cezai Sonuçları hakkında bir sunumu olacak.

Misafirlere sunulan öğle yemeğinin ardından, Kaya Consulting Uluslararası Bölge Müdürü Şükrü Öztürk, Davranış Odaklı İş Güvenliği konulu bir sunum yapacak. Yüksekte Güvenli Çalışma ile İlgili Teftiş Politikaları ve Uygulamalar ile 6331 Sayılı Kanun Kapsamında Risk Değerlendirmesi başlıklı iki ayrı konuda T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Müfettişlerinden İnş. Yük. Müh. Sercan Peşan katılımcıları bilgilendirecek. Sonrasında Yüksekte Çalışanlarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri ile ilgili sunumu Afetlerde Sağlık Hizmetleri UMKE İstanbul Şube Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ferudun Çelikmen gerçekleştirecek.

Son olarak Kaya Training Yüksekte Çalışma ve Kurtarma Eğitmenleri Ali Rıza Ceyhan ve Ahmet Yılmaz tarafından, Yüksekte Çalışmanın Temel Prensipleri ve Yüksekte Kurtarma ile ilgili uygulamalı olarak yapılacak sunumun ardından, katılımcıların soruları için de zaman ayrılan zirve programı plaket töreni ile son bulacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İgy Zirve Adanalılar'la Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement