İlk Mektepleri Aileleri - Son Dakika
Yerel

İlk Mektepleri Aileleri

İlk Mektepleri Aileleri

Manisa’daki Ana Çocuk Yardımlaşma Derneği’nin, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen ‘Ailem İlk Mektebim’ projesi kapsamında açılan yaz dönemi kurslarına katılan öğrenciler Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldılar.

16.08.2015 11:56

Manisa'daki Ana Çocuk Yardımlaşma Derneği'nin, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen 'Ailem İlk Mektebim' projesi kapsamında açılan yaz dönemi kurslarına katılan öğrenciler Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldılar.

'Ailem İlk Mektebim' projesi kapsamında açılan yaz dönemi kurslarının veda programı düzenlendi. Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde düzenlenen bir törenle sertifikalarını alan çocuklar daha sonra aileleri ile birlikte Tevfik Lav Tesisleri'nde verilen veda yemeğine katıldılar.

Yaklaşık 200 öğrenci ve velinin katıldığı yemekte konuşan Ana Çocuk Yardımlaşma Derneği Koordinatörü Ramiz Çoban, "Bu yıl ilkini düzenlediğimiz yaz kurslarımıza, tahminimizin üzerinde bir taleple karşılaştık. Öğreticilerimizin fedakarlıkları neticesinde oldukça verimli bir süreç yaşadık. Bu fedakarlıklarından dolayı öğreticilerimiz Mahmut Aydın'a, Şerif Ali Gökkaya'ya, Muhceaydın'a, Ganime Bildik'e, Şükriye Elif Erge'ye, Bahar Batu'ya, Ömer Koçak'a, Melike Yıldırım'a ve Mehmet Kusursuz'a çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek sene daha da tecrübe kazanmış olarak bu kursları gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Bu projede amacımız; öğrenci- veli iletişimini en yüksek seviyeye çıkarılmasına katkı sunmak, sorunlu aile çocukları ile aileler arasında iletişim kurmada yardımcı olmak ve öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere saygılı bireyler haline gelmesini sağlamaktır." dedi.

Projede belirledikleri faaliyetlerin hemen hemen tamamını gerçekleştirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Çoban, "Bu etkinlik aynı zamanda projenin başarı ile tamamlandığını ifade eden bir veda anlamı da taşımaktadır. İsteğimiz odur ki, gelecek yıllarda yapacağımız yeni projelerle insanımıza faydalı olmaya devam edelim. Burada özellikle projenin bütün aşamalarında her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül'e, 8 Eylül İlkokulu Müdürü Dilek Çalık'a ve Saruhanbey İlkokulu müdürü Ahmet Ali Görgülü'ye şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Mektepleri Aileleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement