İnebolu'da Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Yerel

İnebolu'da Güvenlik Toplantısı

İnebolu Kaymakamı Görgülüarslan: " Toplumun huzuru ve refahı için yasa dışı faaliyetlerin ihbar edilmesi vatandaşlık görevidir"

26.09.2013 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, "Toplumun huzuru ve refahı için yasa dışı faaliyetlerin ihbar edilmesi vatandaşlık görevidir" dedi.

Görgülüarslan, Mustafa Şerbetci İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, mahalle ve köylerde yapılan huzur toplantılarından sonra kendilerine çeşitli konularda ihbarlar gelmeye başladığını söyledi.

Vatandaşların ihbarlara yönelik farklı yaklaşımlar içersinde olduğunu ifade eden Görgülüarslan, "Vatandaşımız diyor ki 'ben ihbar etmem, ben bildirmem'. Bu çok yanlış. Biz bunu bir türlü kaldıramadık. Bu bir hak aramadır. Toplumun huzuru ve refahı için yasa dışı faaliyetlerin ihbar edilmesi vatandaşlık görevidir. Bakın orada bir yanlışlık varsa, o yanlışlık sizin, bizim ve hepimizin hayat standardını etkiliyor" diye konuştu.

Toplantıya, Belediye Başkanı Engin Uzuner, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Topal ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnebolu'da Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement