"İzaydaş Akademi" Sertifika Dağıtım Töreni - Son Dakika
Yerel

"İzaydaş Akademi" Sertifika Dağıtım Töreni

İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş.(İZAYDAŞ) Akademi'de verilen eğitimi tamamlayan 20 üniversite öğrencisine sertifikaları verildi.

02.01.2012 14:01

İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş. (İZAYDAŞ) Akademi'de verilen eğitimi tamamlayan 20 üniversite öğrencisine sertifikaları verildi.

İZAYDAŞ Toplantı Salonu'nda düzenlenen sertifika dağıtım töreninde konuşan Muhammet Saraç, kurum olarak sahip oldukları bilgi ve tecrübeyi söz konusu sektörde çalışacak kişilerle sistematik olarak paylaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Eğitim programının öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacağını belirten Saraç, "İZAYDAŞ Akademi, kurumsal vizyonumuza olduğu kadar katılımcılara da değer katması nedeniyle bizim önem verdiğimiz bir çalışmadır. Yeni eğitim taleplerini de dikkate alarak ihtiyaçlara uygun standart veya özel birtakım eğitimler 'İZAYDAŞ Akademi' bünyesinde devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından eğitime katılan Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Çevre Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi 20 kişiye eğitim sertifikaları verildi.

Öğrencilere, atık yönetimine giriş, atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama, atık kabul kriterleri, düzenli depolama saha yapımı-işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri eğitimi verildiği bildirildi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'İzaydaş Akademi' Sertifika Dağıtım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement