İzmit'te Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

İzmit'te Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi Açıldı

İzmit\'te Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi Açıldı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, annelere büyük kolaylık sağlayacak olan Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi’ni hizmete açtı.

03.03.2014 16:26

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, annelere büyük kolaylık sağlayacak olan Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi'ni hizmete açtı. Belsa önündeki açılışa Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye'nin çocuk doktoru tek belediye başkanı olarak çocuk odaklı hizmetlere büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Doğan hizmete açılan Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi'nin annelerin hayatına büyük kolaylık getireceğini söyledi. Çocuk odaklı hizmetlerle Türkiye'ye örnek bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başkan Doğan, " Annelerin çocukları için yaptığı fedakarlığı çok iyi biliyoruz. Annelerimizin ve çocuklarımızın beklentilerini anlayan bir yapıdayız. Bunun için çocuklarımız için çalışıyoruz. Bunun için annelerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. O nedenle annelerimiz için her şeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. 7'den 77'ye herkese hizmet için buradayız" dedi.

Çocuk doktorluğu ve milletvekilliği döneminde de anne ve çocuk odaklı hizmetlere büyük önem verdiğini hatırlatan Başkan Doğan, "Hekimlik yaptığım dönemde hastanelerin anne ve çocuk odaklı olmaları için çaba gösterdik. Bunu başardık. Daha sonra milletvekilli dönemimde sessiz sedasız büyük bir hizmete daha imza attık. Para yok diye yıllarca çocuklarımıza yapılmayan aşıları hükümetimizin de desteği ile sağlık ocaklarına getirdik. Bu anlayışımız belediye başkanlığı döneminde de etkili oldu. Anne ve çocuklar için çeşitli hizmetlerle Türkiye'ye örnek olduk. Çocuk Hakları Okulu, Satranç Okulları ve bisiklet dağıtımları sonrasında Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi de örnek hizmetlerimizden biridir" diye konuştu, - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'te Bebek Emzirme ve Bakım Ünitesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement