Kadınların 'İstiklal Marşını Güzel Okuma' Yarışması - Son Dakika
Yerel

Kadınların 'İstiklal Marşını Güzel Okuma' Yarışması

Kadınların \'İstiklal Marşını Güzel Okuma\' Yarışması

İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısı ile Zübeyde Hanım Kültür Sanat Merkezi’nde, kadınların katıldığı “İstiklal Marşını Güzel Okuma” yarışması düzenlendi.

11.03.2015 15:28

İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıl dönümü dolayısı ile Zübeyde Hanım Kültür Sanat Merkezi'nde, kadınların katıldığı "İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışması düzenlendi.

Tepabaşı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen yarışmaya, belde evlerinde bulunan 18 kadın katıldı. İstiklal Marşını coşkulu ve güzel bir şekilde okumak için büyük çaba gösteren kadınlar, duygulu anlar yaşadı ve yaşattı. Yarışmaya katılan bütün kadınlara plaket takdim edilirken, jüri üyelerinin belirlediği ve yarışmanın ilk üç derecesini kazanan Fevzi Çakmak Beldeevinden Gülten Uygun, Ertuğrulgazi Beldeevinden Emine Çiller ve Çamlıca Beldeevi'nden Filiz Ünden'e Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hediyelerini takdim etti. Yarışmanın ardından Başkan Ataç, bütün katılımcılara ve yarışmacılara teşekkür etti.

Yarışmanın jüri üyeleri ise; Eğitim İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ebru Sungar, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman, Şehir Teğmen Subutay Alkan Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Yılmaz Güney ve Tepebaşı Belediyesi Müzik Koordinatörü Kaan Kıran'dan oluştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınların 'İstiklal Marşını Güzel Okuma' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement