Kahramanmaraş'ta Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta Mezuniyet Töreni

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksekokulu'ndan (MYO) mezun olan 242 öğrenci, törenle diplomalarını aldı.

16.06.2015 19:32

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksekokulu'ndan (MYO) mezun olan 242 öğrenci, törenle diplomalarını aldı.

KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar, Afşin MYO bahçesindeki törende yaptığı konuşmada, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında kendilerini sürekli geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Mezun olan öğrencilerin ailelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden Güneşaçar, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı diledi.

Afşin MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kaya ise 2014-2015 yılı mezunlarını kutlayarak, öğrenci ailelerine göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı teşekkür etti.

Dünyada toplumların gücünün eğitimli insanlarla ölçüldüğünü ifade eden Kaya, şöyle devam etti:

"Türk toplumu eğitime önem veren toplumların başında gelmektedir. Öğrencilerimizin öğrenimi boyunca edindiği bilgilerle kendilerinizi geliştirmeye devam ettirdiği müddetçe, her yerde başarılı olacağınız düşünüyorum. Geleceğiniz için sürekli öğrenmeye sürekli araştırmaya ihtiyacınız var. Mezuniyetin ardından yapmanız gerekenler, kendinize güvenmek, çok çalışmak, meraklı olun ve sevdiğiniz işi yapın."

Afşin MYO birincisi ve KSÜ üçüncüsü olan Zafer Duman ise mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Öğrencilere mezuniyet yeminini ettirmesinin ardından program, dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Törene, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, İlçe Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement