Karataş'ta "El Ele Kütüphane Kuruyoruz" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Karataş'ta "El Ele Kütüphane Kuruyoruz" Kampanyası

Gönüllüler tarafından Karataş'ta başlatılan "El Ele Kütüphane Kuruyoruz" kampanyasıyla evlerden ve kurumlardan toplanan kitaplarla bir ortaokulda kütüphane kuruldu.

01.09.2015 11:25

Gönüllüler tarafından Karataş'ta başlatılan "El Ele Kütüphane Kuruyoruz" kampanyasıyla evlerden ve kurumlardan toplanan kitaplarla bir ortaokulda kütüphane kuruldu.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Mehmet Akif Ortaokulu'nda kurulan kütüphanenin gönüllü vatandaşlar tarafından başlatılan kampanya sayesinde okula kazandırıldığını söyledi.

Oluşturulan kütüphanenin öğrencilere kitap sevgisi aşılamanın yanında büyük bir bilgi kaynağı oluşturacağını da dile getiren Ünal, şöyle konuştu:

"Belediyemizin imkanları doğrultusunda projelerimizi hayata geçirme çabası içerisindeyken karşılaştığımız sıkıntıların üstesinden gelmek biraz zaman alabiliyor. Sıkıntıların çözümlenmesi sürecinde, projelerimizin hayata geçirilmesi için sivil toplum örgütlerinden aldığımız desteklerle Karataş yararına olabilecek çalışmalara imza atıyoruz. Bu kütüphanemiz de bu birlikteliğin bir eseridir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karataş'ta 'El Ele Kütüphane Kuruyoruz' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement