Karşıyaka'da Faytonlara Düzenleme - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'da Faytonlara Düzenleme

Karşıyaka\'da Faytonlara Düzenleme

Düzenlemeyle faytonlara koşulan atların güneşin etkili olduğu saatlerde çalıştırılmasının da önüne geçilmesi hedefleniyor.

15.07.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka'da, şikayet ve öneriler doğrultusunda fayton durakları ve çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildiği bildirildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yazılı açıklamasında, yaz aylarının gelmesiyle sahilde müşteri bekleyen faytonların pis koku yaydığı ve görüntü kirliliği oluşturduğu yönünde şikayet ve önerileri dikkate alıp, faytoncularla da uzlaşarak fayton durakları ve çalışma saatlerine yeni düzenleme getirdiklerini belirtti.

Buna göre, Karşıyaka İskelesi yanındaki durakta artık tek faytonun müşteri bekleyeceğini, diğer faytonların, kendilerine ait bekleme alanlarından iskeledeki durağın boşalmasının ardından sırayla sahile çıkacağını ifade eden Akpınar, şunları kaydetti:

"Faytonlar, haftanın her günü saat 17.00'de çalışmaya başlayacak. Mesai, ertesi gün saat 11.00'de sona erecek. Böylece atların, güneşin en etkili olduğu öğle saatlerinde çalıştırılmasının önüne geçilmiş olacak. Bu çalışma sayesinde hem sahildeki rahatsız edici kokulardan hem de görüntü kirliliğinden kurtulacağız." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'da Faytonlara Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement