Kavdır: 'Yatırımcılarla Proje Sahiplerini Buluşturacağız' - Son Dakika
Yerel

Kavdır: 'Yatırımcılarla Proje Sahiplerini Buluşturacağız'

Müsiad Sivas Şubesi Başkanı Tahir Kavdır, Derneklerinin Yeni Çalışması Hakkında Bilgi Vererek, 'Yatırımcılarla Proje Sahiplerini Buluşturacağız' Dedi.

28.01.2011 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Sivas Şubesi Başkanı Tahir Kavdır, derneklerinin yeni çalışması hakkında bilgi vererek, 'Yatırımcılarla proje sahiplerini buluşturacağız' dedi.

Kavdır, yaptığı açıklamada, genel merkezleriyle yapacakları ortak bir çalışmayla yenilikçi düşünce sahiplerine projelerini sunma imkanı sağladıklarını belirtti.

Bu çalışmayla yeni fikirleri olup da bunları gerek maddi, gerekse de çeşitli sebeplerle uygulamaya geçiremeyen düşünce sahiplerinin projelerinin MÜSİAD kanalı ile oluşturulacak bir komisyonda değerlendirileceğini anlatan Kavdır, komisyondan geçen projelerin yatırımcılarla buluşturulacağını belirterek şunları kaydetti:

'Yatırımcılarla proje sahiplerini buluşturacağız. Bu minvalde girişimci ruha sahip, inovatif fikirleri olan düşünce sahipleri, düşüncelerini sivas@musiad.org.tr adresine göndererek, oluşturulacak olan komisyonda değerlendirilmesi sağlanacaktır. Bu uygulama fikirlerin kaybolmamasına, iş dünyasına yeni, kolay, pratik fikirlerin girmesini sağlayacak ve ülke ekonomisine katkı oluşturacaktır. Tüm Sivaslı girişimci ruha sahip, fikirleri olan hemşehrilerimize duyurulur.'

(EMN-VED) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavdır: 'Yatırımcılarla Proje Sahiplerini Buluşturacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement