Kayseri Şeker'den, Bünyan'da Pancar Ekimi Yapan Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker'den, Bünyan'da Pancar Ekimi Yapan Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı

Kayseri Şeker\'den, Bünyan\'da Pancar Ekimi Yapan Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası tarafından Bünyan ilçesindeki pancar ekimi yapılan çiftçilere ve Köy Muhtarlarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.

05.06.2014 09:14

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası tarafından Bünyan ilçesindeki pancar ekimi yapılan çiftçilere ve Köy Muhtarlarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri Pancar ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay; "Biz işimizi bütün yönetici ve personelimizle en iyi, en başarılı şekilde takip ediyoruz. Bildiğiniz gibi zaman zaman bazı köylerimizde pancar ekimi törenlerinde, bazı köylerde çapa günlerinde olmak üzere çiftçimizle her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz. Köy kahvelerine gidiyoruz, tarlalarda kahvaltı yapıyoruz, çiftçilerimizin yer sofralarında yemeklerini yiyoruz, sohbet ediyoruz. Bu tür faaliyetlerle bir araya gelerek çiftçinin sıkıntısını birebir hissetmeye çalışıyoruz ki çözüm üretelim; hızlı çözüm üretelim, doğru çözüm üretelim gayreti içerisindeyiz. Tabi bu arada pancar çiftçilerimizin ihtiyaçları da karşılanıyor. Ayrıca pancar çapa dönemindeki zararlılarla mücadele konusunda Türkiye'de bu konuda en hızlı hareket eden kuruluş Kayseri Şeker olmuştur. Bundan dolayı da gayretlerinden dolayı tüm ekibimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Çiftçi Bilgilendirme Toplantısına Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Kayseri Pancar Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özer ile yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli ve diğer idarecilerin yanı sıra Ziraat Odası Başkanı Hakkı Paksoy, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı H. Mehmet Özay ve çok sayıda çiftçi katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker'den, Bünyan'da Pancar Ekimi Yapan Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement