Kırım Türklerinden Başkan Şahiner'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kırım Türklerinden Başkan Şahiner'e Teşekkür Ziyareti

Kırım Türklerinden Başkan Şahiner\'e Teşekkür Ziyareti

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sungurlu Şubesi Başkanı ve dernek üyeleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

05.08.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sungurlu Şubesi Başkanı ve dernek üyeleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sungurlu Şubesi Başkanı Başkanı Adil Uzar ve yönetim kurulu üyeleri Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek hakkında bilgiler veren Başkan Uzar, dernek olarak, Sungurlu'da Kırım kültürünü, örf, adet ve geleneklerini yaşatmak için çalıştıklarını belirterek, bu bağlamda kendilerine destek olan Başkan Şahiner'e teşekkür ettiler.

Başkan Şahiner'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırım kültürünü yakından takip ettiğini, bu kültürün gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini dile getirerek, Kırım Türkleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Adil Uzar ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırım Türklerinden Başkan Şahiner'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement