Kırşehir'de Koruma Altındaki Çocuklara Doğum Günü - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de Koruma Altındaki Çocuklara Doğum Günü

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, koruma altındaki çocukların doğum gününü kutladı.

18.02.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, koruma altındaki çocukların doğum gününü kutladı.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün, devlet koruması altındaki altı çocuk için Askeri Gazino'da doğum günü organize ettiği bildirildi.

Açıklamada, Şentürk'ün yeni yaşlarına giren Emine, Döndü, Eren, Muhammed, Umut ve Yaşar ile doğum günü pastası kestiği ve çocuklara çeşitli hediyeler verdiği vurgulandı.

Kutlamaya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut'un eşi Yaylagül Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin eşi Zerrin Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam'ın eşi Sema Saylam, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'ün eşi İlknur Akgül'ün de katıldığı belirtildi.

Açıklamada, Şentürk'ün şu ifadeleri yer aldı:

"Programları devamlı düzenleyerek çocukları sevindirmek ve mutluluklarına ortak olmak istiyoruz. Ülkemizde sosyal hizmetler sorunsuz şekilde işliyor. Devletimiz, yürekleri tertemiz çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için her türlü imkanı sağlamaktadır. Bizde onların eğitimine özel önem veriyoruz. Umarım, çocuklarımızın her günü böyle güzel ve neşeli geçer."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de Koruma Altındaki Çocuklara Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement