Kızıltepe'de Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de Yangın Tatbikatı

Kızıltepe Devlet Hastanesi ve Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği, hastane personeline yönelik yangın eğitimi vererek söndürme tatbikatı gerçekleştirdi.

23.04.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Devlet Hastanesi ve Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği, hastane personeline yönelik yangın eğitimi vererek söndürme tatbikatı gerçekleştirdi.

Kızıltepe Belediyesi İtfaiye Grup Amirliği, hastane personellerine yönelik yangın eğitimi vererek ve söndürme tatbikatı gerçekleştirdi.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Sivil Savunma Uzmanı Hanefi Kaymaz ve Kızıltepe İtfaiye Grup Amiri Davut Aslan tarafından ortaklaşa düzenlenen yangın eğitimi ve söndürme tatbikatı, İtfaiye Şube Müdürü Davut Aslan kontrolünde uygulamalı olarak başarılı bir şekilde yapıldı.

Tatbikatla ilgili konuşan Aslan, yapılan yangın tatbikatına başta Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Fethullah Kayan olmak üzere tüm hastane personelinin katıldığını söyledi.

Uygulamalı olarak yaptığımız tatbikatta yangın söndürme, tüp söndürme ve olası yangın tehlikeleri hakkında bilgi verdiklerini ifade eden Aslan, şöyle konuştu:

"Tatbikatta olası bir yangında personellerin daha soğukkanlı olabilmesi için de personellere uygulamalı olarak yangın söndürme işlemi yaptık. İtfaiye yetkilileri olarak kamu kurum ve kuruluşlara istekleri halinde tatbikatlar yapmaya hazırız. Tatbikatlarla kişiler kendi içindeki korkuyu attıkları gibi aynı zaman da olası bir yangın durumunda nasıl davranacaklarını öğrenmektedirler."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement