Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'a Dernek Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'a Dernek Ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Kocaeli Marmara Ordulular Derneği, Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Körfez Yarımcalılar Derneği yöneticilerini makamında ayrı ayrı kabul etti.

07.12.2012 16:40

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Kocaeli Marmara Ordulular Derneği, Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Körfez Yarımcalılar Derneği yöneticilerini makamında ayrı ayrı kabul etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, başkan Pehlivan'ı ilk olarak Kocaeli Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun, Ordu Vali Yardımcısı Abdullah Demir, Şenlik Ağası Kenan Yeşiltaş, Hasan Durmuş ve Derince Ordulular Dernek Başkanı Kadir Efe ziyaret etti.

Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun, başkan Pehlivan'dan, hem çalışmalarından dolayı hem de hemşerisi olmasından ötürü gurur duyduklarını ifade etti.

Pehlivan'ın sonraki ziyaretçileri ise Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Doğan Şimşek, Yasin Dükmen, Hasan Karaman, Bekir Çoşkun, Hasan Karaman, Murat Yaldız ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Muhammet Hamarat oldu.

Son olarak, Körfez Yarımcalılar Dernek Başkanı Tuncay Tuç, Ömer Ellialtı, Ahmet Özdemir, Yüksel Çapkın, Mahir Akar, Ahmet Temel ve Harun Burak Hepgüler'i kabul eden Pehlivan, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni belediye binasının Körfez'e hayırlı olması temennisinde bulunan dernek üyeleri, Başkan Pehlivan'a 1954 yılında çekilmiş Yarımca Belediyesi'nin açılış fotoğrafını ve Yarımca'nın meşhur oturtma tatlısını hediye ettiler.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, "hemşehri derneklerine, kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulması için önem veriyoruz" dedi.

Pehlivan, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Metin Girgin

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'a Dernek Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement