Kumru'da Enver Yılmaz İzdihamı - Son Dakika
Yerel

Kumru'da Enver Yılmaz İzdihamı

Kumru\'da Enver Yılmaz İzdihamı

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Biz bu yola size efendi değil, hizmetkar olmaya çıktık. İnşallah 30 Mart'ta milletimizden yetki alıp, Ordu'nun her köşesini, hizmete boğacağız” dedi.

26.03.2014 20:54

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Biz bu yola size efendi değil, hizmetkar olmaya çıktık. İnşallah 30 Mart'ta milletimizden yetki alıp, Ordu'nun her köşesini, hizmete boğacağız" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, partisinin seçim mitingleri kapsamında Kumru'da binlerce vatandaşla buluştu. Kumru ilçesinde meydanı hıncahınç dolduran vatandaşlara seslenen Yılmaz, "Rabbim, şu kardeşliğimizi, şu muhabbetimizi, şu yol arkadaşlığımızı muhafaza etsin" şeklinde konuştu.

"BİZ BİR VE BERABERİZ"

Kumru'nun her zaman kendilerine sahip çıktığını belirten Yılmaz, "Bizim sizinle aramızda gönül bağımız var. Biz bir ve beraberiz. Biz bu yola size efendi değil, hizmetkar olmaya çıktık. İnşallah bu yolda sizlere hizmet etmek için milletimizden yetki alacağız. Ordu'nun her köşesini, hizmete boğacağız. Biz iktidar olarak verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Bundan sonra da yapacağımız tüm projelerin teminatı, bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerdir" ifadelerini kullandı.

"VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ TUTTUK"

Denizin üzerine havalimanı yapan iktidarın verdiği her sözü yerine getireceğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu: "Havalimanı yılların özlemiydi, yılların beklentisiydi. Havalimanını yapacak uygun yer bulunamıyordu. Biz ne yaptık? Bu havalimanını mutlaka yapacağız ve Ordulu kardeşlerimizin hizmetine sunacağız, dedik. Yer yoksa, denizi doldurur, onun üzerine havalimanını inşa ederiz dedik. İşte şimdi biz, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor, denizi doldurup üstüne havalimanı yapıyoruz. 12 yıl önce bunu hayal bile etmek mümkün müydü? Yılda 3 milyon yolcu kapasiteli bu havalimanı Ordu'ya, Giresun'a, tüm Doğu Karadeniz'e hizmet verecek. İnşaatı tamamlanmak üzere, inşallah bu yıl hizmete açıyoruz. Şimdiden Ordu'muza hayırlı olmasını, Ordu'muzun ticaretine, sanayisine, turizmine bereket getirmesini diliyorum. Şimdi ise yerel yönetimlerde Ordu'ya hizmet edeceğiz."

Mitingde Kumru Belediye Başkan Adayı Murat Hatipoğlu da bir konuşma yaptı. Miting sonrası kalabalık bir grupla ilçe merkezindeki SKM 'ye giden Enver Yılmaz burada partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Kumru ilçesinden ayrıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru'da Enver Yılmaz İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement