Kuşadası'nda Bayramda Çocuklar İçin Şenlik Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Bayramda Çocuklar İçin Şenlik Düzenleyecek

Kuşadası\'nda Bayramda Çocuklar İçin Şenlik Düzenleyecek

Kuşadası Belediyesi tarafından ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan çocuklar için düzenlenen şenlik programı, 18 Temmuz’da çevreci aktivist grup Üç Beş Ağaç Kervanı’nın katıldığı bir etkinlikle son bulacak.

14.07.2015 10:55

Kuşadası Belediyesi tarafından ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan çocuklar için düzenlenen şenlik programı, 18 Temmuz'da çevreci aktivist grup Üç Beş Ağaç Kervanı'nın katıldığı bir etkinlikle son bulacak.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Oyuncuları tarafından 3 Temmuz'dan itibaren Yeniköy, Yayla, Çınar, Soğucak, Caferli, Kirazlı, Davutlar ve Güzelçamlı'da düzenlenen şenlik programının finali, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 18 Temmuz'da yapılacak. Şenliğin finalinde doğa ve çevre konusunda gezici sanat kumpanyası şeklinde faaliyet gösteren aktivist grup Üç Beş Ağaç Kervanı, Kuşadalı çocuklarla buluşacak.

ÇOCUK ŞARKILARI KONSERİ

Praksis Müzik Kolektifi, Merhaba Sanat Tiyatrosu ve Derme Tiyatro'nun öncülüğünde bir araya gelen sanatçılardan oluşan ve yaptıkları sokak etkinlikleri ile dikkat çeken Üç Beş Ağaç Kervanı gün boyu çocuklarla birlikte Kuşadası sokaklarında dolaşarak pandomim gösterileri sunacak. Ayrıca çocuklarla birlikte drama çalışmaları, yüz boyama ve balon katlama gibi eğlenceli ve öğretici etkinlikler yapılacak. Saat 18.00'da ise Praksis Müzik Kolektifi, çocuk şarkılarından oluşan bir konser verecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Bayramda Çocuklar İçin Şenlik Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement