Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Örnek Davranış

Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Örnek Davranış

Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksekokulu (MMYO) Müdürlüğü’ne atanan Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, yüksekokula çağ atlatmayı hedeflediklerini söyledi.

21.10.2015 10:25

Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksekokulu (MMYO) Müdürlüğü'ne atanan Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, yüksekokula çağ atlatmayı hedeflediklerini söyledi.

Yeni yönetimiyle çok iyi anlaştığını ifade eden Malazgirt Meslek Yüksekokulu (MMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, "Yeni yönetimimle birlikte ilkleri yapmayı hedefledik. Yaptığımız ilklerden birisi 42 adet bilgisayardan oluşan bir bilişim sınıfı kurmak oldu. Bu bilişim sınıfımızda tüm öğrencilerimiz faydalanabilecekler. Bu sınıfımızı kurmamızın amacı, öğrencilerimizin internet ortamında derslerine daha iyi çalışma ortamı sağlamaktır" dedi.

Akıllı tahta uygulamasında da ilk defa ilçeler içerisinde Malazgirt Meslek Yüksekokulu'nun da olacağını belirten Akkuş, "Akılı tahta uygulaması yine yüksekokulları içerisinde burada ilk defa uygulanacaktır. Şimdilik iki sınıfımızda başlatacağımız akıllı tahta uygulamasını ileri dönemlerde tüm sınıflarımıza uygulamayı düşünüyoruz. Bu uygulama ile öğrencilerimizin daha iyi ders göreceğini umut ediyoruz. Günümüz teknoloji çağı, bizde bu çağa ayak uydurmak için ne gerekirse yeni yönetimimizle birlikte yapmaya hazırız" diye konuştu.

Yine bölgede yüksekokulları arasında bir ilk olan uzaktan eğitim projesinin pilot bölgesi olarak Malazgirt Meslek Yüksekokulu'nun seçildiğini dile getiren Akkuş, "Uzaktan eğitim projemiz yine bir ilktir. Şimdilik 4 ders olarak seçilen bu uzaktan eğitim projesi yüksekokulumuza çok büyük yararlar getirecektir. Öğrencilerimizin uzaktan eğitim alabileceği derslerimiz tarih, İngilizce, bilgisayar ve Edebiyat-Türkçe olacaktır. Ayrıca yüksekokulumuz için dört tane yardımcı doçent alımı için gerekli işlemleri başlattık" ifadelerini kullandı.

Yeni yönetimiyle yeniliklere devam edeceklerini ifade eden Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, "Çok yakın zamanda Malazgirt Meslek Yüksekokulu'nda yeni bölümlerin açılacağının müjdesini vermek istiyorum. Açacağımız yeni bölümler tüm halkımızın yararına olacak bölümleri seçmenin gayretinde olacağız. Burada okuyan öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda ders yapması için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğimizin sözünü de buradan vermiş olalım dedi" şeklinde konuştu.

Yüksekokulun yeni yönetiminde ise Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Şaban Öncebe, Öğretim Görevlisi Yavuz Akpınar ve Yüksekokul Sekreteri Süleyman Barlas'ın görev aldığı belirtildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement