Manavgat'ta Çocuklar ve Büyükler İçin Tiyatro Oyunları Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Çocuklar ve Büyükler İçin Tiyatro Oyunları Sahnelendi

Manavgat\'ta Çocuklar ve Büyükler İçin Tiyatro Oyunları Sahnelendi

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde gündüz çocuklar, akşam ise büyükler için oyunlar sahnelendi.

08.06.2014 16:43

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde gündüz çocuklar, akşam ise büyükler için oyunlar sahnelendi. Birdirbir çocuk tiyatrosu grubu çocuklar için "Çizgi diyarında bir gün" isimli çocuk oyununu sahnelerken, İstanbul Temaşa Tiyatrosu "Bizans'tan kız alma" isimli oyunu büyükler için sahneledi.

Manavgat Belediyesi, Türkiye'nin en ünlü tiyatro gruplarıyla Manavgat halkını buluşturdu. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde gündüz çocuklar için iki seans, akşam ise büyükler için ücretsiz tiyatro eserleri sahnelendi. Birdirbir Çocuk Tiyatrosu grubu "Çizgi Diyarında Bir Gün" isimli çocuk oyununu saat 14.00 ve 16.00'da iki seans olarak sahneledi. Manavgatlı küçükler, gün içinde Sena Karaman'ın yazıp, Erkan Gündüz'ün yönettiği müzikli, danslı çocuk oyunuyla keyifli zaman geçirdi. Öğrenciler ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda çocuklar zaman zaman şarkılar söyledi, hep birlikte danslar etti.

Aynı gün akşam saatlerinde ise İstanbul Temaşa Tiyatrosu "Bizans'tan Kız Alma" isimli oyunu Manavgatlılar için sahnelendi. Oyunu izlemeye Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve belediye meclis üyeleri çok sayıda vatandaş geldi. Erkan Gündüz'ün yazıp Uğraş Atay'ın yönettiği oyunda Ercüment Balakoğlu, Taner Tunçay, Uğraş Atay, Duygu Öztürk, Alper Selan gibi tiyatronun ünlü yüzleri rol aldı. Zaman zaman düşündüren zaman zamanda güldüren oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, oyunculara çiçek sunarak Manavgat halkı adına teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Çocuklar ve Büyükler İçin Tiyatro Oyunları Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement