Manisa'dan Van'a 5 Kişilik Ekip Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Van'a 5 Kişilik Ekip Gidiyor

Manisa Valiliği'nce yapılan açıklamada, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından Van'daki konteyner kentinde yaşayan depremzede vatandaşların sorunlarının tespiti ve çözümleriyle ilgili olarak oluşturulan 5 kişilik ekibin...

09.03.2012 16:20

Manisa Valiliği'nce yapılan açıklamada, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından Van'daki konteyner kentinde yaşayan depremzede vatandaşların sorunlarının tespiti ve çözümleriyle ilgili olarak oluşturulan 5 kişilik ekibin Manisa'dan görevlendirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Van'daki konteyner kentinin yönetilmesi amacıyla Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen'in, Koordinatör Müdür olarak görevlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Van-daki konteyner kentlerde yaşayan depremzede vatandaşların sorunlarının tespiti, firmalarla ortak çalışma, oluşabilecek organizasyon sıkıntılarının önceden önleminin alınması çalışmaları için Manisa Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, Planlama ve Zarar Azaltma ve İyileştirme Şube Müdürü Güray Karakaya, Tekniker Ahmetnur Ekinci, Arama Kurtarma Teknisyenleri Ali Kılıç ve Yasin Derin, 11 Mart'ta Van iline hareket edecekler" denildi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Van'a 5 Kişilik Ekip Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement