Efeler Belediyesi Matematik ve Bilim Parkı, 23 Nisan'da Yüzlerce Çocuğu Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi Matematik ve Bilim Parkı, 23 Nisan'da Yüzlerce Çocuğu Ağırladı

Efeler Belediyesi Matematik ve Bilim Parkı, 23 Nisan\'da Yüzlerce Çocuğu Ağırladı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın çocukların bilimle iç içe yetişmesini sağlamak amacıyla hizmete açtığı Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, 23 Nisan’da yüzlerce çocuğu ağırladı.

25.04.2022 15:34  Güncelleme: 16:00

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın çocukların bilimle iç içe yetişmesini sağlamak amacıyla hizmete açtığı Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, 23 Nisan'da yüzlerce çocuğu ağırladı.

Efeler Belediyesi'nin Kemer Mahallesi'nde hizmete açtığı, Efeler'de ve Aydın'da bir ilk olma özelliği taşıyan Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı.

Efeler'de, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi iş birliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 102'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bisiklet gezisi düzenlendi. Pedal çeviren 300 çocuk ve aileleri, Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı'nda mola verdi. Efeler Belediyesi tarafından parkları ziyaret eden çocuklara içeşitli ikramlarda bulunuldu. Çocuklar ise parklardaki oyuncaklarla keyifli saatler geçirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi Matematik ve Bilim Parkı, 23 Nisan'da Yüzlerce Çocuğu Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement