MATSO Yönetiminden Başkan Türel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MATSO Yönetiminden Başkan Türel'e Ziyaret

MATSO Yönetiminden Başkan Türel\'e Ziyaret

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

27.05.2014 15:44  Güncelleme: 15:42

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Boztaş, MATSO heyetini makamında kabul eden Türel'e çiçek ve Manavgat ürünlerinden oluşan hediye paketi verdi.

Türel'i MATSO'nun faaliyetleri ve ilçe ekonomisi konusunda bilgilendiren Boztaş, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi ile yapılan çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı.

Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi'ne değinen Boztaş, 2005 yılında alternatif turizm alanı ilan edilen bölgenin 2008 yılında 1/25000 ölçekli çevre düzeni planının yapıldığını, bölgenin alt ölçeklerinin bir an önce hazırlanması gerektiğini kaydetti.

Türel ise ziyaretlerinden dolayı MATSO heyetine teşekkür etti. MATSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Türel, ilçe ile ilgili çalışmalarda her zaman fikir alışverişinde bulunarak çalışmalara destek olacaklarını belirtti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MATSO Yönetiminden Başkan Türel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement