Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği'nden Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği'nden Vali Coş'a Ziyaret

Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği\'nden Vali Coş\'a Ziyaret

Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hüseyin Avni Coş’u Makamında ziyaret etti.

13.03.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hüseyin Avni Coş'u Makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kemal Yücel, Adana'da göreve geldiği günden bu yana yoksul ve hasta çocukların tedavileri, çocukların hak ettikleri şekilde mutlu, mesut ve sağlıklı bir şekilde yaşayabilmeleri için Vali Hüseyin Avni Coş'un büyük gayret gösterdiğini söyledi.

Vali Hüseyin Avni Coş'un ziyarette bulunduğu her yerde karşılaştığı çocuklara baba şefkatiyle yaklaştığını ifade eden Dernek Başkanı Yücel, "Nerede yardıma ihtiyacı olan bir çocuk olsa Sayın Valimiz ona 'Umut Işığı' oluyor. Bizlerde Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği olarak Kurucu Yönetim Kurulu kararı ile Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş'a, onursal üyelik unvanı vermiş bulunmaktayız. Umarız ve dileriz ki Sayın Valimizin bu güzel davranışı herkese örnek olur. Sayın Valimize derneğimize vermiş oldukları destekten dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Vali Coş ise, Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği'nin sosyal sorumluluk projeleri hazırlamak suretiyle bu anlamda örnek güzel çalışmalar icra ettiğini dile getirdi.

Derneğin çalışmalarını desteklediğini vurgulayan Vali Coş, "Dernek faaliyetleriyle hizmet eksikliği olan sosyal alanlarda o eksikleri bir parçada olsa giderebilirsek, muhakkak ki hayırlı güzel iş yapmış oluruz. Bunun bereketi, feyzi ve sevinci hepimize yeter. Bir gönül yapmak, bir çocuğu mutlu etmek ve belli ölçülerde kurtulmasını sağlamak muhakkak ki çok önemli. Bu anlamda sizler böyle güzel işlere talipsiniz. Allah sayılarınızı arttırsın. Başarılarınız daim olsun. Sizleri bütün kalbimle tebrik ediyorum" dedi.

Ziyarette derneğin yönetim kurulu üyeleri Ebru Arpağ, Halide Yıldırım, Mustafa Döş, Mehmet Ali Çiçekçi, Esra Turhan, Erdem Göktaş ve Eser Polat da hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği'nden Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement