Melikgazi'den "Takdirnameyi Getir, Hikaye Kitabını Al" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Melikgazi'den "Takdirnameyi Getir, Hikaye Kitabını Al" Kampanyası

Melikgazi\'den "Takdirnameyi Getir, Hikaye Kitabını Al" Kampanyası

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yarı yıl sonunda karnelerinde başarı notları olanların ödüllendirileceğini söyledi.

10.01.2012 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yarı yıl sonunda karnelerinde başarı notları olanların ödüllendirileceğini söyledi.

Eylül ayında başlayan ve bu ay sonunda ilk yarıyıl dönemi tamamlanacak olan 2011-2012 eğitim yılında başarılı bir çalışma sergileyen öğrencilerin birer hikaye kitabı ile ödüllendirileceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Belediye olarak her zaman başarılı olanları örnek teşkil etmesi ve teşvik etmek amacı ile ödüllendiriyoruz. Başarılı sporcularımız, başarılı öğrencilerimiz, işadamlarımız, esnafımız ve sanayicilerimizi çeşitli vesilelerle ödüllendiriyoruz. Çünkü başarı ödüllendirilmelidir. Bu ödül hem bir alın terinin simgesi, hem de başkaları için birer teşviktir. Bu neden ile bu yıl da İlköğretim 4. ve 5. sınıfta okuyan ve başarılı olanlara kitap hediye edeceğiz " dedi.

Melikgazi belediyesi olarak "Haydi Çocuklar; Takdiri getir, Hikaye kitabını götür" kampanyası düzenlediklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, istinasız Melikgazi İlçe sınırları içerisindeki okulların 4. ve 5. sınıfında okuyup da takdirnamesini getiren her öğrenciye birer kitap verileceğini kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, kitaplarını almak isteyenlerin takdir belgelerini ile nüfus cüzdanlarını getirdikleri takdirde Belediye'nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden hikaye kitaplarını alabileceklerini sözlerine ekledi - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi'den 'Takdirnameyi Getir, Hikaye Kitabını Al' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement