MHP'li Başkan Adaylarından Başkan Vergili'ye Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Başkan Adaylarından Başkan Vergili'ye Destek Ziyareti

MHP\'li Başkan Adaylarından Başkan Vergili\'ye Destek Ziyareti

Çankırı’nın Çerkeş, Atkaracalar ve Kurşunlu ilçesi MHP Belediye Başkanları ve adayları Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

25.01.2014 14:09

Çankırı'nın Çerkeş, Atkaracalar ve Kurşunlu ilçesi MHP Belediye Başkanları ve adayları Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Yaklaşan mahalli idareler seçimi öncesi Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, MHP Çerkeş Belediye Başkan adayı Ömer Yankaş, MHP Atkaracalar Belediye Başkan adayı Fatih Öz, Kurşunlu Belediye Meclis üyesi adayı Ömer Lütfü Özenç'ten oluşan heyet Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret eden Çerkeş, Kurşunlu ve Atkaracılar Belediye Başkanları ve adayları Başkan Vergili'nin 5 sene içersinde yapmış olduğu çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ortak çalışma ile tüm il ve ilçe belediyelerini alacaklarını iletti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "MHP'li Belediye Başkan adaylarımızla el birliliği içinde birlikte seçim çalışmalarını tüm hızıyla il ve ilçe adaylarımızla ortak çalışmayla yürüteceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Başkan Adaylarından Başkan Vergili'ye Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement