MHP'li Başkandan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Başkandan Sağduyu Çağrısı

MHP\'li Başkandan Sağduyu Çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, yaşanan terör gerginliklerinin partileri ile bir bağlantısı olmadığını belirterek, vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

10.09.2015 13:47

Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, yaşanan terör gerginliklerinin partileri ile bir bağlantısı olmadığını belirterek, vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, Karabağlar'da meydana gelen terör gerginliği üzerine açıklama yaptı.

Türkiye'nin son derece hassas bir dönemden geçtiğini belirten Uğur, " Her gün verdiğimiz şehitlerin acısıyla yanan yüreklerimiz milletimizi tarifsiz acılara sevk etmektedir. Evlatlarımız, polisimiz ve askerimiz vatan aşkıyla mücadele ederken hain pusularla ve kalleş saldırılarla karşı karşıya kalmaktadır.Bu ihanetin ve düşmanlığın sonu gelmeli, bebek katili örgüt ile milletçe verdiğimiz mücadeleden mutlaka galip çıkmalıyız. Biz bu acıları hak etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

"SAĞDUYULUYUZ, OYUNA GELMEYİZ"

Son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla vatan, millet, bayrak hassasiyetleriyle vatandaşların çeşitli yürüyüşler ve toplantılarla acısını ortaya koyduğunu belirten Uğur, şöyle devam etti: "Ancak bu duygularımızı kontrol altında tutarak başkalarının oyunlarına gelmemek, AK Parti ve onunla beraber hareket eden tüm kötü niyetli mihrakların amaçlarını boşa çıkartmak bizim için esastır. Taşkınlıktan ve ölçüyü kaçıran heyecan selinden uzak durmak, sağduyulu ve soğukkanlı hareket etmek herkesin en temel tarzı olmalıdır. Bu düstur ile hareket eden partililerimiz ve gönüldaşlarımız, hiçbir zaman bu oyuna gelmeyecek ve başkalarının emellerine alet olmamış ve olmayacaklardır."

"BAHÇELİ'Yİ TAKİP EDİYORUZ"

İzmir'de özellikle Karabağlar'da, şehit haberlerine istinaden meydana gelen olayların partileri ile bir ilgisi olmadığını dile getiren Başkan Uğur, "Dışarıdan destekli ve özellikle iktidarın militanları tarafından provoke edilerek meydana gelmiş toplumsal olaylardır. Fason gençlik teşkilatları olayları körüklemekte, yönlendirmekte ve gerçekleştirmektedir. Bu olaylar ile partimizin hiçbir ilgisi yoktur. MHP, Karabağlar İlçe başkanı olarak, yönetim kurulu üyelerimle birlikte olayları engellemek ve demokratik sınırda tutmak için çok yoğun mesai harcamaktayız. Ülkemiz üzerinde planları olan tüm mihrakları çok iyi tanıyor amaçlarının ne olduğunu biliyoruz. Genel başkanımız tarafından yapılan açıklamalar iyi okunmalıdır. Milli hassasiyetlere sahip her vatandaşımızın içi yanmaktadır. Ancak parti binalarının taşlanması, yakılması da bu ateşi söndürmediği gibi olayları daha karmaşık ve ülkemizin aleyhine olan bir hale sokmaktadır. Bu nedenle hiçbir MHP üyesi bu olayların içinde olmamıştır, olmayacaktır. Bu tepkilerin, teröre lanet yürüyüşlerinin demokratik sınırlarda kalması gerektiği ortadadır. MHP'nin iktidar yürüyüşünün, provokasyonlarla, algı operasyonları ile engellenemeyeceği ve kirli emellere alet edilemeyeceği bir kez daha bilinmelidir.1 Kasım'da yapılacak seçimlerde, Türk Milletinin kendisine illet olanlara, ağlatan ve tuzak kuran alçaklara en güzel cevabı vereceğine eminiz" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Başkandan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement