Mmo'dan Seminer - Son Dakika
Yerel

Mmo'dan Seminer

Mmo\'dan Seminer

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi ve bir firma işbirliği ile “Klima Santralleri, Fan ve Kontrol Sistemleri” başlıklı seminer düzenlendi.

24.02.2016 15:23

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi ve bir firma işbirliği ile "Klima Santralleri, Fan ve Kontrol Sistemleri" başlıklı seminer düzenlendi.

MMO Samsun Şube Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde açılış konuşması yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, 2016-2017 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Çalışma Programı kapsamında bu yıl düzenlenen ilk seminer olduğunu, bu çalışma döneminde sektöre yönelik KOSGEB destekli uluslararası ihtisas fuarlarına katılım çalışmalarının devam ettiğini, sektörel ihtisas fuarlarının gerek mesleklerinin gerekse mesleğe bağlı ürünlerin kullanımının artmasını sağlayacağını söyledi. Eğitim ve seminerlerinin gelişen teknolojiyi takip edebilmek adına çok önemli olduğunu vurgulayan Gürkan, bu tür etkinliklere devam edeceklerini, sektörde bina otomasyonu, akıllı binalar, yeşil binalar derken sürdürülebilir binaların planlanmaya başlanıldığını, gelişmeleri üyelerle buluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Seminerde Makine Mühendisi Serkan Gündüz firma ve ürün tanıtımı yaptıktan sonra Makine Mühendisi Sedat Taşkın "Niçin mekanik havalandırma? Uygulama alanları, klima santralleri ve kompanentleri, uygulama alanları, psikometri, kontrol sistemleri, fan çalışma prensipleri, kontrol sistemleri, yangın ve duman damperleri, fanlar, Jet fanlı otopark havalandırma sistemleri" ile ilgili katılımcılara detaylı teknik bilgi aktardı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mmo'dan Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement